dijous, 11 de maig de 2017

AMANIDA DE PEBROT

Un plat d'allò més senzill, fácil de preparar i ben fresc ara que venen els dies de calor i és que d'amanides n'hi ha de molts tipus, però normalment sempre tenen una base d'enciam, doncs en aquest cas substituïm el verd de l'enciam per al vermell del pebrot. Evidentment, és un plat amb tantes variants com vulgueu, però aquesta és una de les que més m'agrada.

Ingredients per a 1 persona

  • 1 pebrot vermell petit
  • 1/2 ceba tendre
  • 2 cullerades de moresc
  • 5 olives
  • Oli d'oliva
  • Sal
Elaboració
Netegem els pebrots i els emboliquem amb paper d'alumini. Escalfem el forn a 200ºC i hi posem els pebrots durant 1 hora.*

Traiem la pell del pebrot i el disposem en un plat.

Tallem la cebeta fina a juliana, la disposem en el plat sobre el pebrot.

Posem les olives i el moresc i  ho amanim al gust i ja tindrem el plat preparat.




*Quan escalivo els pebrots en poso bastants al forn de cop.