dijous, 27 d’abril de 2017

TALLARINES DE CARBASSÓ A LA CARBONARA

Si sou dels que a vegades us entren remordiments per menjar pasta, aquí us deixo una opció on podreu substituir la pasta per uns espaguetis o tallarines de carbassó que amb la salsa que porten us asseguro que assoliran les vostres expectatives.

INGREDIENTS
  • 2 carbassons grans
  • 1 dent d'all
  • 6 xampinyons
  • 1 ceba
  • 250 ml de llet evaporada
  • 75 gr de bacó fumat
  • 1 ou
  • Formatge parmesà
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
ELABORACIÓ

Rentem els carbassons i amb pelador en farem tires amples. Els saltejarem en una paella amb una mica d'oli i sal durant 7 minuts o fins que quedin tendres. Els colarem i reservarem.

Tallem la ceba en juliana i els alls laminats i els saltejarem a la mateixa paella on hem fet els carbassons, durant 10 minuts.

Netejarem bé els xampinyons i els laminarem. Els posarem a la paella durant 7 minuts més.

Mentre en una altra paella, fregirem el bacó sense gens d'oli, hi posarem la llet evaporada, la sal i el pebre i l'ou, ho deixarem reduir 10 minuts.

Quan les verdures estiguin cuites les afegirem a la salsa i ho barrejarem tot deixant-ho coure durant 10 minuts més.

Afegirem el parmesà ratllat i ja ho podrem servir.






BON PROFIT!!!