dijous, 16 de març de 2017

GELEA DE TARONJA AMB MOUSSE DE IOGURT

Després d'unes quantes receptes, per fi us en porto una de dolça i és que es nota que darrerament intentem reduir els sucres en la nostra vida, però de tant en tant, i sempre en la seva justa mesura, un capritx no fa cap mal.

INGREDIENTS x4
  • 150 ml de suc de taronja natural
  • 1 full de gelatina
  • 125 gr de iogurt casolà
  • 25 gr de sucre
  • 150 ml de nata líquida
  • 100 gr de xocolata negra

ELABORACIÓ

En primer lloc agafem una safata de vidre i omplim la base amb una miqueta d'aigua i la posem al congelador.

Hidratarem el full de gelatina.

Posarem la meitat del suc de taronja en un bol i ho posarem al foc fins a l'ebullició. Un cop bulli, afegirem el full de gelatina i el desfarem. Un cop desfet a fegirem la resta de suc de taronja. El repartirem en 4 copes.

En un bol ben fred, muntarem la nata juntament amb el sucre. Després molt a poc a poc i moviments envolvents afegirem el iogurt i ho deixarem reposar a la nevera.

Al bany marina fondrem la xocolata i sobre el gel que tenim a la nevera farem i amb l'ajua d'una mànega farem els dibuixos que volguem, o que poguem. Amb un Ganivet, aixecarem un dels extrems de la xocolata i el deixarem solidificar.

Finalment muntarem les copes. Sobre la gelea de taronja afegirem la mousse i asobre d'aquesta afegirem la xocolata.






BON PROFIT