dimarts, 16 de desembre del 2014

PA DE ROQUEFORT I NOUS

Avui us porto una recepta d'allò més fàcil i boníssima que us farà quedar com uns autèntics flequers.

Resulta que després de 3 dies festius i, per tant, de botigues tancades es van presentar els meu pares a sopar, una grata sorpresa tenint en compte que ens veiem poc. Però clar, no tenia massa cosa per sopar i tampoc teníem massa gana perquè tots haviem anat a dinar fora. Així que se'm va ocórrer fer aquest pa del Lidl.




Sempre tinc un paquet d'aquests preparats per fer pa, perquè a casa som molt panarres i en sec ens vénen unes ganes boges d emenjar pa recent fornejat, doncs què millor que algun d'aquests pans.

Ingredients

  • Un paquet de preparat per a pa
  • 700 ml d'aigua
  • 150 gr de formatge roquefort
  • Un grapat de nous
Elaboració

Preparem la farina tal i com ens indiquen les instruccions del paquet, és a dir, barrejar el preparat amb 700 ml d'aigua i deixar reposar la massa.

Quan haguem passat les dos estones de repòs recomanades, afegirem a la barreja el roquefort tallat a trossets i les nous esmicolades.

I farem panets petits.

Amb 20 minuts de forn a 220ºC, en tindrem suficient per tenir els panets preparats per sopar.

Fàcil i bo, què millor?






BON PROFIT!!!!

2 comentaris:

  1. jeje si que sou panarres si!! doncs ben fet, una recepta facilisima per sortir d'un apurooo!!! molt bona idea la de posar rocafort, que booo! miraré aquest pa del lidl! petons

    ResponElimina
  2. Con ese queso tienen que ser un bocado delicioso, yo rápido empiezo con ellos antes de comer... y después haber quien come la comida jaja me encantan tus panecillos. Un beso!!

    Recetas de una gatita enamorada
    Estoy de Concurso de Navidad

    ResponElimina