dimecres, 29 d’octubre del 2014

MACARRONS A LA CARBONARA

He de reconèixer que últimament en Sebas està exigent amb el menjar  o potser és que com que no tinc casi ni temps per cuinar em dóna idees ràpides i bones de fer.

Avui us porto un simple macarrons a la carbonara que no els havia fet mai i ara estic convençuda que els repetiré sovint perquè són fàcils i donen un molt bon resultat a taula.

Ingredients

  • 400 gr macarrons
  • 50 gr beicon
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 2 ous
  • 100 gr formatge parmesà
  • julivert
Elaboració

En una olla bullim els macarrons segons les indicacions del fabricant.

En una paella posem el beicon tallat a tires i el fregim fins que estigui ben daurat, no hi afegiu oli, es courà ambla seva pròpia grassa.

Batem els ous en un bol, hi afegim sal i pebre, i també la nata*, la meitat del formatge ratllat i el julivert.

Posem la barreja a la paella on hi tenim el beicon i ho coem a foc lent fins qu evagi espessint.

Hi afegirem els macarrons bullits i ho barregem bé.

Ja podrem servir-ho.



BON PROFIT

* Si voleu reduir les calories del plat, en lloc de nata podeu usar llet evaporada

4 comentaris:

  1. de la manera mas sencilla de hacer unos buenos macarrones xo es q de esta manera me encantan!!!

    ResponElimina
  2. si ja se sap que quan el temps es fa curt.....costa oi?! doncs t'han quedat de vici i son super facils de fer si!! a repetir-los! petons

    ResponElimina
  3. magnifics aquests macarons...... a casa els feiem sense el formatge... el proper cop els hi posaré .. segur que encara sortiran millors!!

    ResponElimina
  4. És un plat que m'encanta, però no el faig quasi mai perquè em sembla massa caloric. Provaré de substituir la nata per la llet evaporada, com dius. T'han quedat molt bé!
    Marta

    ResponElimina