dilluns, 14 d’abril del 2014

PATATES FARCIDES

No hi ha res com arribar a casa amb unes patates precioses per tal que una s'inspiri per a preparar alguna coseta per menjar.

Doncs això és el que m'ha passat, veure una patata ben bonica per inspirar-me aquest plat.

Ingredients:

  • 8 patates
  • 500 gr de carn picada 
  • Mitja ceba gran
  • 2 dents d'all
  • Tomàquet en conserva
  • Un rajolí de vi blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Mozzarela
  • Sal
  • Oli
  • Julivert
Elaboració:

En primer lloc posarem les patates en aigua i sal a bullir, segons la mida tardaren més o menys aixi que el millor es punxar-les per veure si estan suficientment toves.

Mentre posarem la ceba a sofregir amb una mica d'oli, quan estigui una mica estovada hi posarem l'all laminat i un rajolinet de vi.

Llavors ja podrem afegir la carn picada i els pebres vermells i quan aquesta estigui cuita hi afegirem els tomàquets.

Finalment hi espolvorejarem el julivert.

Per altra banda, posarem el grill al forn i obrirem les patates per la meitat i les buidarem. La patata que extraiem la posarem juntament amb el sofregit i ho triturarem amb una forquilla.

Omplirem les patates amb la barreja del sofregit i hi posarem la mozzarella i ho gratinarem.

Una delícia de patates!!!!



BON PROFIT!!!

5 comentaris:

  1. Que buenas y con esa ensaladita al lado para no dejar nada en el plato
    besinos

    ResponElimina
  2. Unes patates boníssimes! i a més et queda un plat súper complert. El pimentó vermell li ha de donar un toc genial! Un petó!

    ResponElimina
  3. Un plato muy bueno y se mete por los ojos huuuuuu.Besoss

    ResponElimina
  4. que bones, i mira que mai en faig, pero les farcides amb bona carn són una delicia gourmet! petons

    ResponElimina