dimarts, 11 de març del 2014

LLOM ADOBAT AMB SALSA

Tenia pel congelador uns filets de lom adobat i ja els volia fer servir, així que per no fer-los a la planxa i llestos, que és la manera que acostumo a fer-los, els hi preparat una deliciosa salsa de verdures que ens permet acompanyat qualsevol altre tipus de carn o de peix.

A veure què us sembla.

Ingredients per 4 persones

  • 8-10 talls de llom adobat
  • 1/2 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1/2 pebrot vermell
  • mig got de vi blanc
  • 1 got d'aigua
  • sal
Elaboració

Tallarem totes les verdures ben petitones i les posarem a sofregir en una paella amb oli i sal.

Quan ja estiguin toves hi afegirem mig got de vi blanc i un got d'aigua i ho deixarem reduir.

Un cop reduit posarem les verdures en un pot per a la batidora i a la paella on les haviem cuit hi posarem un rajolinet d'oli i hi fregirem el llom.

Triturarem les verdures i les abocarem sobre del llom. Si la salsa ha quedat massa clara hi podem afegir farina, en cas contrari hi afegirem més aigua i rectificarem de sal.

Ho deixarem coure tot a oc molt baix durant uns 10 minuts.



BON PROFIT!!!!

3 comentaris:

  1. El llom adobat ja m'agrada, però si a més el combines amb una salseta vegetal ha d'estar tremendo! me l'apunto! un petó!

    ResponElimina
  2. m'agrada molt aquesta combinacio de sabors....tot i que mai ho he tastat junt, em puc imaginar que si, ha d'estar mooolt bo! petons

    ResponElimina
  3. Que bona aquesta salsa, Montse! Acompanya molt bé el llom!

    ResponElimina