Sembla que ara ja torna la normalitat a la majoria de llars i un cop comenci el col·legi, s'instal·larà la rutina com la boira abraçant la plana.
Sempre amb aquest desig de que no acabi de marxar l'estiu us porto una recepta boníssima per a un plat rapidet, fresc i saborós.
Ingredients per a 4 persones:
- 2 patates grans o 3 mitjanes
- 20 làmines d'anxova
- 3 pebrots del piquillo (ja escalivat)
- 1 pebrot verd
- ceba tendra
- pebre vermell dolç
- pebre vermell picant (opcional)
- sal
- oli
- vinagre
Elaboració
En una olla amb aigua i sal, posarem les patates a bullir. Per saber quan les tenim fetes (depèn molt de la mida) hi clavarem la forquilla, si entra fàcil és que ja les tenim a punt. Les traiem i les deixem refredar.
Un cop fredes les pelem i en fem rodanxes que posarem a la base dels plats.
Tallarem les anxoves en trossets més petits i farem el mateix amb la resta de verdures.
Ho escamparem per sobre de les patates.
En un gotet a banda, posarem bastant pebre vermell dolç i una punta de pebre vermell picant i ho barrajarem.
Espolvorejarem el pebre vermell per sobre del plat i l'amanirem amb sal, oli i vinagre.
MOLT BON PROFIT!!!
Mmm una amanida deliciosa!! M'encanta la pinta que té!! Segur que està bonissima i a més lleugera! Petons,
ResponEliminaUna amanida perfecta per als de casa meva, me l'apunto!
ResponEliminaQué bones les amanides de patata!!! i a més ideals perquè pots posar-hi el que més et vingui de gust, oi? no hi he ficat mai el pebre vermell, i segur que li dóna un gust boníssim!!
ResponEliminaQue bona aquesta amanida. M'encanten aquesta amanide amb patates, ja que et permet posar-hi mil i un ingredients diferents.
ResponEliminaPetons
boniissima amanidaaa guapa!! m'encnata amb el toc de les anxoves! a fer-la abans que s'acabi l'estiu! petons
ResponEliminaEl punt de pebre picant l'ha de donar molt bon gust, una bona amanida.
ResponEliminaPetons.
Avui la probaré,jo sempre ho feia amb tonyina, i s'ha de variar.
ResponEliminaAvui la probaré,jo sempre ho feia amb tonyina, i s'ha de variar.
ResponElimina