diumenge, 26 de maig del 2013

ESPÀRRECS AMB PERNIL

Avui, per fi, després de molts dies de núvols i pluja, el temps ens ha donat una treva i avui fa solet. Com que per la resta de la setmana el temps ja han dit que no ens acompanyarà, hem aprofitat per passar el matí per la muntanya, així fas una mica d'esport i gaudeixes del bon temps. Què millor?

Però és clar, el que passa quan passes el dia a la muntanya és que després no tens massa temps per a cuinar i has de prepara alguna cosa ràpida i que en general sigui fresqueta si el temps és calorós ja que durant el trajecte ja has passat prou calor. Aixi que arribes a casa, et dutxes i en un tres i no res tens el primer plat fet.

Ingredients:

  • 20 espàrrecs
  • 250 gr de pernil salat
  • mayonesa
Elaboració:

Posem en un plat els espàrrecs, al costat hi posem uns talls de pernil ( si és recent tallat millor).

Posem una mica de mayonesa al voltant del plat, que a la hora de menjar estendrem per sobre els espàrrecs.




BON PROFIT!!!


5 comentaris:

  1. M'encanten els esparrecs i amb el pernil, doblement bons.
    petons

    ResponElimina
  2. un primer plat senzill i genial! m'encanten els esparregs amb pernil del booo! petons

    ResponElimina
  3. Que ricos y sanos los espárragos Montse, combinan bien con todo.

    un besote enorme.

    Con mil sabores

    ResponElimina
  4. Un plato fresco y contundente. Me ha gustado y me han entrado ganas de probarlo.

    ResponElimina