dimecres, 17 d’abril del 2013

TARTALETA DE PARMESÀ

Avui per la xarxa he vist una recepta deliciosa amb una tartaleta de parmesà i quan ha sigut l'hora de sopar he decidit provar de fer la tartaleta. Em sap greu no poder dir a qui ho he vist així que si algú se sent aludit que m'ho digui i prometo posar la seva referència i és que ara per més que busco no ho trobo.

Doncs aquí us explico una simple tartaleta de parmesà que l'hem farcit amb amanida, veureu que simple és i deliciós!!!

Ingredients per una tartaleta

  • 25 gr de parmesà en pols
  • Enciam
  • Pebrot
  • Tonyina
  • Moresc
  • Oli
  • Sal 
  • Vinagre de mòdena
Elaboració

Posem una paella petita a escalfar i hi afegirem el formatge que es vagi desfent amb la calor. Ho remenarem de tal manera que quedi com una forma de crepe.

Deixarem que es refredi lleugerament i quan la poguem desenganxar de la paella sense que es desfaci la posarem en un bol i ho deixarem a la nevera. 





Quan s'endureixi el formatge ja tindrem la tartaleta feta i que la podrem omplir amb qualsevol ingredient que se'ns acudeixi.


BON PROFIT!!!

13 comentaris:

  1. La presentación es una pasada, y además es un plato muy fresquito y ligero para estos días en los que ya viene el calor. ¡Me encanta!

    Besos

    ResponElimina
  2. molt bona pinta bonica!! entren ganes de mossegar la pantalla!! jajajajaja un petonett!!

    ResponElimina
  3. Mmmm quina pinta més bona!! I qué original les tartaletas de parmesà!! M'encanta la idea!!! T'ha quedat una recepta molt requetebonica!!! Un peto

    ResponElimina
  4. bona, senzilla, acolorida i saborosa.

    ResponElimina
  5. a part de precios esta.....i amb parmesa saps, jo menjaria aquesta amanida cada dia! petons

    ResponElimina
  6. Quina manera més bonica de presentar l'amanida. Apuntada està està!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Esto tiene muy buena pinta Montse y una presentación maravillosa.

    Un besote enorme.

    Con mil sabores

    ResponElimina
  8. Una amanida perfecta per a un dia caolorós!! presentada tan bonica un bon entrant de dia de festa!!!

    ResponElimina
  9. Qué rica tartaleta y ahora que ya comienza el buen tiempo, me parece ideal para comerla en la terracita con una cervecita ;-)
    Un beso guapa
    Lxx

    ResponElimina
  10. Tiene una pinta estupenda, la presentación es ideal. Besos!!

    ResponElimina
  11. riquisima y muy sana!, me la apunto! Adela de http://eldulcepaladar.blogspot.com.es/

    ResponElimina