dimecres, 4 d’abril del 2012

SALSA DE PEBROTS

Quan pensem en albergínia quina és la següent verdura que ens ve al cap? Evidentment, el pebrot.

Així que seguidament us explicaré una salsa igual de fàcil que la de l'albergía però amb pebrots!


Ingredients:


  • 1/2 pebrot
  • 1 dent d'all
  • 50 ml de nata per cuinar
  • oli i sal
Elaboració:

Tallar el pebrot i la dent d'all a trossets

En una paella hi posem l'oli i l'all perquè es dori

Quan l'all estigui daurat, hi afegim el pebrot i el deixem a foc mig durant 5 minuts.

Passats els 5 minuts hi afegim la nata i ho deixem 10 minuts, remenant constantment per tal d'extreure al màxim l'aigua del pebrot.

Ho posem en un recipient i ho triturem amb la batidora. I ja tenim la salsa feta!!!

Cada dia em supero més en fer les coses fàcils eh? Tot i que el que s'ha de tenir en compte és que és una salsa deliciosa i que va bé, amb pasta, amb carns i també com a sobregit d'arrossos evitant el tomàquet i la ceba típics.

Ara només us queda provar-ho!

3 comentaris:

  1. També m'encanta i no la coneixia, o sigui que una altra salsa ben guardada que aviat provare!!!!mercii i bona setmana santa!!!

    ResponElimina
  2. Las cosas sencillas a veces son las mejores. ¡Muy rica!
    Buen día

    ResponElimina
  3. Una salsa deliciosa! No hi ha més paraules per anomenar-la! Esque a ESfruita som uns enamorats de la verdura.

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    Per acabar, avui al bloc ESfruita, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.

    www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura

    ResponElimina